"Academic Cup" minifutbol turniri

Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universiteti tələbələri fevral-mart aylarında 16 universitetin (DİA, ADU, BDU, UNEC, ANDSU, Qərbi Kaspi Universiteti, Xəzər Universiteti, AZMİU, AZTU, AKU, OYU, BBU, MAA, AU, Millik Aviasiya Akademiyası və ADPU) iştirak etdiyi etdiyi həvəskar minifutbol "Academic Cup" çempionatda ADU, UNEC, Xəzər Universiteti və finalda AZMİU universitetlərinin komandalarını məğlub edərək 1-ci yerə çıxmışlar. Azərbaycan Dövlət Pedaqoji Universitetini Tarix və coğrafiya fakültəsinin tələbələri Abidin Rüstəmov, Sadiq Əsədov, Nurlan Əliyev, Süleyman Mikayıllı, Ayxan Bəşirov və Fizika fakültəsinin tələbəsi Faiq Hüseynzadə təmsil etmişlər. Tələbələrimizi təbrik edir, növbəti yarşılarda uğurlar arzu edirik.